Billigare el

 

Hallå där kära bloggvänner!

Jag brinner för det här med sparande och att försöka dra ner på mina kostnader. Det är då framförallt de fasta kostnaderna jag vill försöka sänka. Det går att spara mycket pengar på olika sorters abonnemang och så vidare som bara tickar på och som många kanske till och med glömmer att dom har. Jag har själv fått ner kostnader på mitt bankkort, försäkringar, mobilabonnemang och såklart den nästan viktigaste delen där du oftast kan tjäna mycket pengar, nämligen: elen! 

Letar man runt en aning så är det ganska lätt att få tag i billigare el. Jag tror att många är bekväma och bara låter det gamla elavtalet ticka på, månad ut och månad in. Man kanske tänker att det inte blir så stor skillnad ekonomiskt, eller att de är krångligt att byta. Men många små summor över tid blir till slut väldigt mycket pengar som man kan lägga på roligare saker än räkningar. Att byta elbolag är heller inte något som är krångligt, i de allra flesta fall så räcker det med att kontakta den nya leverantören så löser dom det hela. 

Jag skulle främst rekommendera att använda sig av ett rörligt elavtal, det har visat sig över tid vara det mest ekonomiskt fördelaktiga och billigaste alternativet. För att hitta vilket elbolag som är bäst så finns det tjänster på nätet där du kan ange alla dina uppgifter och sedan få olika förslag på viket bolag som passar dig bäst.

Jag har själv bytt elbolag vi flertalet tillfällen och det har alltid funkat bra, så det är verkligen något jag kan rekommendera alla. För det kan som sagt spara dig mycket pengar och det är superenkelt att byta. För de pengar jag sparar så brukar jag investera dessa i olika värdepapper, vilket på sikt kan göra underverk med den härliga ”ränta på ränta-effekten”. 

http://www.adamsteen.se/
Previous articleStart-stopp-intervaller
Next articleLinder-båtar

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe