Jobbsnack, träningstänk, vlogg(?)

Arkivbild från i fredags kväll. Jag och Alfons i soffan. 
Hejsan!
Hoppas ni mår bra. 
Jag vet inte hur det är med er, men jag är redan inne på torsdag denna veckan. Två veckor kvar efter denna, sen kliver jag in i jullov 18:e december till 7:e januari. Känns som jag kan leva med det. Betalt dessutom då jag har ferietjänst, vilket fortsatt känns bra, men ovant. 
Igår var jag på möte med rektorn. Min elev som jag varit med i över tre år ska så smått börja gå mer ensam, alla är nöjda med mitt arbete där. Nu ska jag troligen fasas in med en ny person, vilket känns spännande. Idrottsundervisningen ska jag ha kvar. Trivs bra på skolan och jag tycker om arbetstiderna, samt de många lediga dagarna. Min största skräck i livet är att jobba måndag-fredag, 7-16, så det ska jag undvika så långt det bara är möjligt. Kommer fortsätta vara ledig på måndagar också, även nästa läsår är tanken. 
Nog om jobb. 
Det blev ändå ett bra pass igår, bra tider på Skiergen trots att jag sprängde mig. Fin känsla på löpbandet, något snabbare tider än föregående gånger (även om jag körde kortare). Tror det blir en bra hårdhet i kroppen av att köra sådant här. Vasaloppet exempelvis är ju mycket i denna intensitet; halvhårt gnetande. Får jag dessutom in lite tuffare kortare intervaller för att stimulera syreupptaget så tror jag det blir bra. Men det går nog att bli bra på många olika sätt, så länge man tränar ganska hårt eller mycket. Jag har ju tränat mer i år än de senaste åren, så jag tror ändå jag kan vara i skapligt bra fas. 
Idag är min tanke att försöka få in nya träningstimmar. Funderar på att springa, samt köra lite Skierg. Lika bra att bara dundra på så länge jag har motivationen uppe. När det kommer till löpningen så tar jag kanske med mig Boris. Att jag skriver kanske beror ju på den här vargen som härjar i skogen, vill inte att Boris ska bli uppäten. Jag tror dock (vilda antaganden) att 2-3 hundar i Boris kaliber skulle kunna ta ut en varg om det behövdes. Men jag kan ha fel, dumt att chansa. 
Övriga kommande saker är att jag funderar på att åka till Orsa på lördag för att åka skidor och jag har filmat lite sekvenser på slutet som jag försöker knåpa ihop till en vlogg. En väldigt enkel vlogg som jag redigerar i iMovie och filmar med min mobil. Får se hur det faller ut då, kommer väl lära mig saker tids nog. 
Vi hörs!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe