Linder-båtar

 

Hejsan alla bloggläsare!

Under hela mitt liv så har vi haft en sommarstuga vid en sjö, några mil från där jag bor. Nästan hela den tiden så har vi haft tillgång till en båt. Först så var det bara en vanlig roddbåt med en liten motot på 4 hästkrafter. Men därefter så hade vi en lite större båt med styrpulpet och 70 hästkrafter istället. Under många års tid så använde vi båten till att åka vattenskidor, ring och wakeboard. Jag minns den tiden med glädje och mycket trevligheter! 

Skulle jag i dagens läge skaffa något åkbart att ha på vattnet så är det troligen en aluminium-båt från exempelvis märket Linder. Jag har i många år tyckt att dessa metall-båtar är lockande. De känns mer hållbara och rejäla än liknande båtar i plast. Hade jag ägt en sådan båt så skulle jag ha den till fiske, vattenskidåkning, solning, badning och så vidare. Det hade varit väldigt trevligt!

Nu när jag sedan tre år tillbaka är pappa också så tror jag att det hade varit väldigt uppskattat hos min son om vi skulle ha en egen båt. Speciellt när jag själv har sådana fina sommarminnen från livet ute på sjön. Det ger ju faktiskt en helt annan frihet att ha en egen båt, mot att exempelvis ligga vid strandkanten.

http://www.adamsteen.se/
Previous articleBilligare el
Next articleEn grå och vanlig måndag

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe