Passfoto hemma

 

Hejsan kamrater!
Jag är så pass gammal att jag har fått förnya mitt körkort. Två gånger dessutom. Dock så var det bara vid det ena tillfället som jag bytta körkort på grund av åldern. Man byter var tionde år nämligen. Den andra gången var när jag lade till ett extra ”e” i mitt efternamn, från ”Sten” till ”Steen”. Då fick jag lov att krångla med att boka tid för foto hos en fotograf och sedan klistra in det på ett papper och skicka in. 
Nu har jag precis fått reda på att det är möjligt att ta ett passfoto hemma på egen hand, ladda upp det och sedan få det hemskickat. Perfekt för att slippa krångel med att boka tider hos en fotograf. Dessutom känns det mer säkert nu i dessa tider med pandemin som härjar för fullt. Så nästa gång jag ska ta ett nytt foto för att förnya mitt körkort så ska jag använda mig av denna tjänst. Riktigt smidigt. Jag tror att med denna tekniska utveckling vi ser i nästan allt, samt med pandemin gör att det kommer dyka upp allt mer tjänster som denna, där man kan fixa allt på egen hand hemma i lugn och ro.  

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe