Receptionsdisk

 

Hej där alla läsare!

När man kommer till ett företag, eller en intuition så är ju det första som möter en receptionen och receptionsdisken. Det är ju det första intrycket man får och det är ju väldigt viktigt med en fin reception och receptionsdisk för helhetsintrycket. Både om man är kund, eller en eventuellt blivande affärspartner så är det ju viktigt med en proffsig och fin reception. 

Jag har själv aldrig jobbat i en reception, men det är ju ett väldigt stort antal receptioner som jag har besökt genom åren och fler lär det bli. Går jag exempelvis till tandläkaren så ger en fint inredd och utsmyckad receptionsdisk mig ett betydligt större lugn, speciellt när jag tycker det är lite obehagligt att gå till tandläkaren. Vad gäller affärer så ger det ett betydligt mer proffsigt intryck att komma till en städad och fin reception. Skulle jag gå till en verkstad för att laga eller serva bilen så skulle det göra mig betydligt tryggare om jag kom till en städad reception, mot att det istället var en stökig och skitig plats. 

Tittar man runt på nätet så ser man att det för ganska enkla medel går att få till en rejält mycket finare reception och receptionsdisk än vad många företag har just nu.

http://www.adamsteen.se/
Previous articleHeldag på tu man hand
Next articleNamnsdagstankar

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe