Såg jag i syne?!

Det var inte igår jag såg solen, men det var det faktiskt. För under min rastpromenad så kunde jag under några minuter skönja den efterlängtade solen! Nästan så jag tror jag drömde?!
Hej på er. 
Torsdag och näst sista dagen innan jullov. Det känns skönt och välbehövligt. Det har varit en lång termin med Corona-pandemin, mörkt väder och så vidare. Men snart går vi mot ljusare tider igen. 
Efter perioder från och till med lite sämre träning, eller känsla under träningen så har den rullat på fint i 2-3 veckor nu igen. Det känns skönt. Kul också att motivationen håller i sig trots den knepiga situationen kring pandemin, ingen snö och så vidare. Bara att känna tacksamhet och fortsätta kriga på. 
Är inte alltför sliten idag i kroppen, trots gårdagens rejäla träningspass. Kul! I eftermiddag väntar det ett distanspass på tre timmar, vi får se om det blir löpning, rullskidor, eller kanske en stund av båda. Det är vädret som avgör. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe