Tips om tiden tycks springa iväg, mm

Fick dessa bilder på Alfons skickade till mig igår. Det hade gått jättebra hos tandläkaren. Kul! Vad stor han har blivit alltså. Tiden springer iväg. Men som tur är så har jag ett tips till oss alla som tycker det är jobbigt att tiden verkar rinna iväg i ett rasande tempo. Håll i er nu – testa att springa löpband backe, gör det i ett ganska obekvämt tempo, likt jag gjorde igår, gärna dygnet runt. Med detta tips kan jag lova er att ni aldrig mer kommer tycka tiden går snabbt igen! 
Kroppen är en aning trött idag. Konstigt vore annars. Trötta muskler och ett trött sinne. Inte den bästa sömnen heller. Brukar vara svårt att sova efter tuffa träningspass. Nästan varje morgon så brukar jag må illa också, inget undantag idag. Det kan kanske ha att göra med att jag försöker dricka 5-7 deciliter vatten, innan jag drar till jobbet. Tänker att det kan vara bra att få i mig det, då jag i övrigt kanske inte är så bra på att dricka just vatten. 
Idag är det återigen beckmörkt ute, en plusgrad och regnet hänger i luften. Depressionerna måste ju öka lavinartat i dessa tider alltså. Men håll ut, någon gång måste det vända. Det är bara att kriga sig igenom det. För vad är alternativet? Att lägga sig ner och ge upp? Inte min tanke i alla fall, hoppas ni känner detsamma. 
Planen efter jobbet idag är att köra rullskidor klassiskt. Hellre det än att i mörkret stressa iväg till Lugnet för att åka skidor i regntunga spår. Jag lär väl dock inte komma undan att åka ett pass där i helgen ändå. 
Ha en fin torsdag!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleTestosteron
Next articleTre timmar klassiskt

Related Articles

Blandade stakintervaller

  Hej! Idag kom det regn på träningspasset, fast det enligt alla mina fem väderappar inte skulle komma. Lite regn har väl ingen dött av, men...

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

2 COMMENTS

  1. Det är inte ofta man skrattar högt för sig själv när man läser en blogg, men när jag läste ditt tips för om man tycker tiden rinner iväg så gjorde jag det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe