Tre timmar rullskidor – bitvis i snö

Regn nere på låglandet 

1-2 centimeter tjockt lager snö uppe i Skräddarbacken
Jag gnetar väl vidare i denna träningsanda. Tre nya timmar idag att fylla i träningsdagboken. Jag började med att åka en timme ensam, då tog jag mig upp till toppen av Skräddarbacken och tillbaka igen. Där uppe var det i full färd med att bli vinter med ett rejält snöfall. Skumt hur bara lite höjdmeter kan göra skillnad. 
Efter timmen ensam så mötte jag upp Adam Larsson och körde två timmar till. Vi tog oss en vända runt Kvarnsveden – Vallmora – Smedsbo – Bomsarvet – Domnarvet. Under den sista timmen blev det tio impulser. Med tanke på rådande väderlek och att mina pass emellanåt är ganska hårda så har jag släppt tanken just nu om att klara skamgränsen på 15 km/h, ganska skönt faktiskt. Men när det är mellan april och oktober så gäller givetvis skamgränsen fortsatt. 
Idag blev det 42 kilometer på mina Swenor 4. Ett fint och lugnt distanspass med gott snack tillsammans med den gode Adam Larsson. 
Imorgon väntar en kort jobbdag och sedan nya bravader ute på balkongen!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleSåg jag i syne?!
Next articleJullov!

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe