Anmäld till Vasaloppet elit 2021 + lite gnäll

Sådär, då är även ultramotionären och led 8-åkaren Adam Steen anmäld till Vasaloppet elit 2021. Notera tiden för mailet uppe i det högra hörnet: 13,37 – Leet – Elit. Mäktigt! 

Kallt som döden ute, trött man med ständiga påsar under ögonen. Är det såhär livet ska vara nu? Ständigt trött med hängande Ikea-kassar under ögonen. Rynkig, gråhårig och ett liv där jag ständigt kommer leva i ensamhet. Aktierna rasar, vikten rusar, knappt lön från jobbet. Det är ändå ett härligt liv man har dragit på sig! Bor i en trevlig stad med ständiga polisutryckningar i ”den västra sidan”, vapen och droger. Nejdå, jag är inte bitter. Inte mer än vanligt åtminstone. Jag har ju åtminstone ett glädjeämne i livet: Alfons!
_____
Hej. 
En något gnällig inledning av dagens inlägg. Blev lite värre än vad jag tänkt. Men så kan det vara ibland. Är inte så less ändå, skönt att få gnälla av sig lite emellanåt. 
Idag ska jag skriva över ägarpapperen på Boris till en familj som Alfons mamma känner bra och som jag träffat några gånger. Det känns väl såklart lite tråkigt, men jag vet ju med mig att jag inte orkar ha honom på heltid. Dealen är dock att jag kan behöva ha honom på vissa lov, då den familjen åker utomlands en del. Det känns ändå bra och bäst för den stackars Boris! 
Min plan för idag är jobb och därefter ett lättare och lite kortare pass skate. Förhoppningsvis så ska jag köra 15 kilometer klassiskt i Norra Garberg imorgon. Det verkar dock vara rejält kallt, så vi får se om det blir något lopp. Hoppas ändå att det blir det nu när jag ställt in mig på det och när jag anpassat träningen för det. Svårt att ladda om då och istället försöka hitta på något eget pass som skulle motsvara en tävling. Men, det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Det gäller väl i allt här i livet egentligen. 
Ha en fin fredag kamrater!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe