Bilder från igår, med mera

Lite nöjdare än jag ser ut på bilden, strax efter målgång igår. Körde med mitt Coxa-bälte och det fungerade kanon! Runt slangen har jag satt den mjuka delen av ett självhäftande kardborreband och på dräkten sätter jag den andra delen. Dessa kardborreband finns att köpa på biltema. 

Adam Steen, Erik Wickström och Bob Impola. Efter målgång av Craft Ski Marathon 2021. 

Njutbar nedåkning igår. Åkte tillsammans med Ronny Wedin och Isak Maxstad. 

Mäktiga scener i Orsa Grönklitt igår morse. Loppet startade klockan 08,30, precis när det började ljusna. 
Det var ett fint lopp och ett fint arrangemang igår, tack till Martin Holmstrand och min löparklubb Sågmyra SK för det! 
Orsa Grönklitt är ju väldigt snösäkert och tillhandahåller mycket fina skidspår av varierande karaktär. Det är dessutom ganska nära dit. Jag personligen skulle dock hellre ha en stuga i Sälenfjällen, då jag tycker naturen är ännu finare där. Men för längdåkning så är ju faktiskt Grönklitt mycket bättre och mer anpassat. Sidospår. 
Idag så är jag hemma med Alfons, som vanligt på måndagar. Dagens plan är att uträtta lite ärenden och sedan åka till Falun för ett lättare skidpass. Som vanligt så har jag inte möjlighet att träna imorgon när det är tisdag, därför blir det träning idag. Men jag tycker också det kan vara skönt med ett lättare pass dagen efter tävling. Kroppen är lite lätt mörbultad kring bålen, i övrigt känns den bra. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Blandade stakintervaller

  Hej! Idag kom det regn på träningspasset, fast det enligt alla mina fem väderappar inte skulle komma. Lite regn har väl ingen dött av, men...

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

2 COMMENTS

  1. Fungerade det bra med Leki stora trugor? Hade Swix pawn men tyckte att stavfästet var hemskt(speciellt i backen på vägspåret och i skogen)/David

  2. Nej, men det är de största jag har. Tror inte större trugor hade gjort det bättre heller. Det var en sådan dag med tanke på att det kommit mycket snö innan, svårt att få bättre stavfäste då tyvärr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe