En tremil klassiskt

Hej!
Idag har temperaturen legat kring noll, men på ”rätt” sida om nollstrecket åtminstone. Alltså på minussidan. Jag drog en chansning, lade på en violett burkvalla, lämnade vallan hemma och åkte upp till Bergebo. Till min stora glädje så fungerade vallningen klockrent! 
Planen för dagen var ett lugnt pass klassiskt på två timmar och det var precis det jag körde också. Först åkte jag en vända längs Igeltjärnsvägen och ner till Vargliden. Jag fortsatte en bit längre bort på Falun-Borlänge-spåret också, men det var inte några spår där, så jag vände hemåt igen. Avslutade passet med en vända ner till Medväga och tre varv på konstnöspåret. 
Fick ihop 30,25 kilometer och 500 höjdmeter. Ett lagom pass för dagen!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe