Ingen pizza eller bakfylla här inte

Har man för säsongen börjat använda buff så tar man ogärna av sig den igen. 

Tittar ni noga så ser ni mig någonstans i bilden, om ni har (o)tur(?)
Hej på er. 
En fördel med mitt nuvarande liv är att jag ytterst sällan är bakfull. Det gäller ju att försöka se positivt, något jag ofta är duktig på. Nyår är ju precis som många andra högtider något jag inte gillar. Just nyår var ju förr om åren ofta sjukt kallt, numer är det mer regel än undantag varmare än på midsommar. Förstår dock inte hysterin med att fira att tiden går, att man blir äldre och närmare det oundvikliga slutet. Nu var inte tanken att vi skulle bli djupa, utan vi skulle gå igenom dagens och årets första träningspass. 
Vaknade upp med en ganska trött känsla i kroppen, värk lite här och var. Var inte alls sugen på att träna. Men så fort jag ställde mig på skidorna och tog de första stapplande skateskären så släppte det. Skönt och viktigt med ett återhämtande lugnt pass. Turligt nog så var det väldigt lättfört, trots plusgrader. 
Passet var två timmar, 34,4 kilometer och 750 höjdmeter. Under den sista halvtimmen så körde jag tio stakimpulser, det just som det började ösa ner snöblandat regn, trevligt. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe