Klassiskt längs Falun-Borlänge-spåret

Skidor i solnedgången. Låter nog trevligare än vad det var. 

Månljus i Vargliden. 
Hej på er. 
Dagens träning blev åter i Bergebo. Körde en tur längs Falun-Borlänge-spåret, till Morbygden och tillbaka. Det var helt okej spår. Det visade sig dock att jag hade lite för dålig grund i de ganska hårda och stundtals isiga spåren, så halvvägs in i passet hade jag nästan ingen fästvalla kvar. 
Höll mig vid gott mod och på bra humör i nästan 1,5 timme av 2, det var ju inte illa. Sista halvtimmen så började jag bli hungrig och småtrött. Då märker jag hur jag stör mig allt mer på saker, exempelvis: 
– Podden jag lyssnar på, en pod jag annars gillar. Stör mig nog mest bara på att det är ljud, så jag stänger av den. 
– Folk jag möter med pannlampa, där nästan varannan person ska bländas med pannlampan. Vill man kolla på den man möter när man har pannlampa så vet man väl om att man försöker lysa bortåt med lampan, men styr ögonen mot den personen. Folk verkar allt mer tappa all form av hyfs, jag inkluderat, även om jag ändå förstår en sådan grundläggande sak. 
Det var garanterat fler saker jag störde mig på också, men det var dessa två saker jag kom på nu. Är för trött för att orka skriva mer. 
Passet blev som sagt två timmar och 30,5 kilometer. Kändes ändå okej i tre fjärdedelar, det är ju ett framsteg. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

Luftfuktare

Luftfuktare borde vara en viktig del av din vinterrutin. Vintern är en tid då de flesta människor är inomhus oftare än under sommaren, och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe