Lerkils-båtvarv

 Tjenare mina härliga läsare!

Att ha en egen båt är något som jag haft lyckan att uppleva under många år av min uppväxt. Då vi också har en sommarstuga som ligger under 50 meter från vattnet så har det varit en perfekt uppväxt för mig och min bror att spendera somrarna vid. 

När vi var mindre så hade vi först en mindre båt med en liten motor på. Då var det mest turer för att åka ut och fiska som gällde. När vi blev något äldre så köpte pappa en större båt med större motor och med möjligheter till att bada ifrån bland annat. Med denna båt så blev det otaliga vändor med vattenskidor, ringåkning och wakeboard. Det var en trevlig tid. Jag vet inte hur många gånger jag ramlade och slog mig, men lika kul var det för det. 

Nu är jag faktiskt lite sugen på att köpa en egen båt att ha vid vår sommarstuga. Jag var inne på Lerkils-Båtvarv och tittade tidigare idag, där hittade jag många fantastiska båtar. Jag tror dessutom att min kära son skulle uppskatta det väldigt mycket, speciellt som han gillar motorer av alla dess slag. Att ha en egen båt är ju något som ger en enorm frihet till att göra i princip vad man vill!

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe