Tävlingsbilder, segstartad och balkong-bonanza

Foton: Amanda Welander 
God förmiddag. 
Ovan är bilder från träningstävlingen i torsdags, inför varvning efter ett, eller två varv, minns ej. Få personer trodde nog att jag skulle åka runt i Alpinapjäxor på ålderns höst, men det gör jag och jag gillar dom!
Vaknade upp idag till en ledig dag med enbart träning som planerad aktivitet. La mig i okej tid strax efter klockan 00 inatt, är ändå trött och segstartad såhär på förmiddagen. Men får jag bara i mig lite kaffe, frukost och därefter nerva omkring i lägenheten en stund så är jag nog redo för en balkong-bonanza snart. Planen är korta start-stopp-intervaller. Det blir nog kul!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe