Tävlingsbilder, segstartad och balkong-bonanza

Foton: Amanda Welander 
God förmiddag. 
Ovan är bilder från träningstävlingen i torsdags, inför varvning efter ett, eller två varv, minns ej. Få personer trodde nog att jag skulle åka runt i Alpinapjäxor på ålderns höst, men det gör jag och jag gillar dom!
Vaknade upp idag till en ledig dag med enbart träning som planerad aktivitet. La mig i okej tid strax efter klockan 00 inatt, är ändå trött och segstartad såhär på förmiddagen. Men får jag bara i mig lite kaffe, frukost och därefter nerva omkring i lägenheten en stund så är jag nog redo för en balkong-bonanza snart. Planen är korta start-stopp-intervaller. Det blir nog kul!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe