Eljobb

 

Hejsan mina bloggvänner!

I april så flyttade jag isär från min tidigare sambo, från ett hus och till en lägenhet. Jag fixade då all renovering själv, men det var mest målning, byten av dörrhandtag och andra lite enklare ingrepp. Det gick ändå bra, trots att jag varken är snickare, målare eller elektriker. Jag skulle dock ha velat byta några lampknappar och strömuttag till lite snyggare varianter, men ej vågat det. 

När jag bodde i huset med min sambo så fick vi mycket hjälp av hennes pappa som är elektriker. Här märker man ju snabbt hur mycket bättre det blir när man tar hjälp avboka någon som är kunnig inom området. Att anlita en elektriker Stockholm får ju jobbet gjort på rätt sätt direkt och man kan själv fokusera på saker som man kan göra bättre själv. Så ska jag göra något eljobb i min lägenhet så ska jag givetvis kontakta en professionell elektriker till det. Det är inte heller så dyrt som man kan tro, utan ofta kommer man undan förhållandevis billigt. Du slipper ju även utsätta dig själv för fara och även ditt hem för onödig förstörelse. Du kan även få göra ROT-avdrag på del flesta eljobben, vilket gör det än mer värt. 

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe