Energi, watt och liquids!

Igår fick jag hem ett paket från +Watt. Dels en återhämtningsdryck vid namn R.M.1 BCAA, den var överraskande god med sin äpplesmak! 
Jag fick även hem Liquid Carbo Flash och detta är riktigt raketbränsle! Denna liqud är perfekt att ta under långa prestationer, exempelvis Vasaåket. Det är 30% rabatt på den under hela februari. Jag brukar själv ta denna produkt under tävlingar, jag har den i mitt midjebälte. Ett annat alternativ är att klistra på ett självhäftande kardborreband och sätta på dräkt eller nummerlapp. Jag blandar även i denna i sportdrycken, för extra power med koffein och kolhydrater. Rekommenderar detta verkligen!
_____
Idag ska jag gneta mig genom ytterligare en arbetsdag och sedan ska jag staka i tre timmar. Ingen rast och ingen ro. Men timmarna måste in och så vidare, det där kan ju ni vid det här laget. 
Hörs senare!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

2 COMMENTS

  1. Numera får man mysa nästan varje gång man läser bloggen…"han" har förstått…enda oron nu, tempot…lugnt o sakta…"smället" kommer ändå…
    Smala trånga skogsspår "bonna spår" så rätt o träna på, varje liten knöl, sväng etc, tränar dom små musklerna i ben o höft…mkt bättre än ligga "bränna räls"… (och avlastar ensidigt monotont arbete för rygg).
    Känns bra verkar det som?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe