Tar tillbaka KOM’s, och kör stakintervaller

Hej och godkväll. 
Har åter utsatt min trötta och småfeta kropp för ett antal stavtag. Både lugna och lite hårdare. Passet gick av stapeln i Bergebo, där dom på slutet faktiskt inte lyckats förstöra spåren alltför mycket, kul! 
Under uppvärmningen på cirka 45 minuter så sprätte jag till på två Strava-segment. Det var någon nobody som gått in och trott sig vara någon genom att ta mitt tidigare KOM som jag omedvetet hade tagit under ett distanspass. Lyckades utan större problem ta tillbaka det. Sjukt onödigt av mig, men jag blir vansinnig på folk som tar mina KOM. Än värre på rullskidor när man kommer med discorull och fullkomligt krossar dom. Då brinner det i huvudet på den bittre gamle surkuken Adam. Men nu var det inte gnäll detta inlägg skulle handla om, det har jag nog med sedan tidigare. 
Efter uppvärmningen så körde jag mina intervaller upp och ned längs Igeltjärnsvägen. Ingen höjdare den vägen rent upplevelsemässigt, men bra terräng för flack stakning. 
Jag körde 7 x 4 minuter först och avslutade sedan med 7 x 40”-20” en gång. 90 sekunder vila mellan allt. Tyckte faktiskt att det gick rätt bra idag, kom upp i puls, tekniken kändes okej, kroppen svarade skapligt och det kändes som att det gick hyfsat snabbt. 
Avslutade med ytterligare 30 minuter åkning och fick således ihop två timmar och 34,5 kilometer. Hemma så körde jag sedan ett TRX-pass också. 
Imorgon väntar det ett nytt distanspass!
Hoj!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe