Trött, fredag och hjärtläkarsvar

Hej på er. 
Åh helvete hur trött jag är på morgnarna och under de första stapplande stegen, eller under de första timmarna egentligen. Det kostar på att leva. Men mycket är (precis som alltid i mitt fall) en fråga om inställning. Nu får jag bita ihop och kriga mig igenom en lite tuffare träningsperiod, så då måste jag ju få vara lite sliten och trött. Förhoppningsvis kommer formen därefter. 
Idag så ska jag kriga mig igenom en arbetsdag och sedan så blir det ett nytt intervallpass i en lite lägre intensitet. Ska försöka ha som mål att belasta utan att bli stum och utan att bli irriterad över yttre förutsättningar. En utmaning nog så svår. För att följa upp lite kring det här med puls så har jag kontaktat en hjärtläkare som jag känner:

Jag har i hela min karriär från och till tyckt det varit psykande med låg puls. Men något måste ju ändå träningen ge trots allt. Ändå idiotiskt av mig att bara stirra mig blind på en siffra kring hur snabbt hjärtat slår. Finns ju så mycket annat som påverkar också. 
Trevlig fredag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

3 COMMENTS

  1. Bra input ifrån läkaren, tack för att du delar. Tror att många av dagens vanliga motionärer lägger alldeles för mkt tid på massa orelevanta saker som att studera pulskurvor både i träning och vila. Titta tex på Anders Aukland han körde aldrig med pulsband, gick rätt hytfsat ändå. Man kan ju även se tider ifrån Lidingöloppet ifrån 80-talet, elitmotionärerna var mycket snabbare och betydligt fler. På den tiden knöt man skorna körde hårt och tog ett glas saft effteråt, fanns inga mobiler:)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe