Viktigt med bra luft

 

Hej alla bloggläsare!

En bra luftmiljö där man framförallt lever och jobbar är ju något som kanske inte så många tänker på, men som kan bara ack så viktigt. Har man dålig luft så kan man lätt få huvudvärk, bli trött och i vissa fall få allergier. Detta är ju inte så lätt att veta om, eller tänka på. Men misstänker man att man har dålig luft i sitt hem, eller på sin arbetsplats så tycker jag att man ska anlita en kunnig firma, mäta luften och sedan om det visar sig att luften är dålig så bör man såklart skaffa en luftrenare

Med en luftrenare så rengörs luften från bland annat virus, bakterier, mikroorganismer och mögel. Det med hjälp av HEPA-filter och UV-C-lampor. Vilket ger en bättre inomhusklimat. En luftrenare tar även bort damm, djurhår, lukter och kan hjälpa personer med astmabekymmer. Jag som är konditionsidrottare har ju behov av väl fungerande luftrör och lungor, så om jag misstänker att min lägenhet har ett dåligt inomhusklimat och en dålig luft så skulle jag direkt kolla upp det. Jag anser mig också ha så god känning på min kropp att jag direkt märker om det skulle vara så. 

 

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe