2,30 h stakning

Hej på er!
Jodå, jag har tränat idag igen, oroa er inte. Gav mig ut lite senare idag då jag ville sova ut och sedan se herrarnas världscup. Det fick jag kanske sota en aning för i form av ett sörjigt och tungt före. Det betalade sig dock tillbaka då jag stötte på Håkan Tunander och fick sällskap av honom i cirka 1,30 h. Trevligt att åka och prata om skidor  träning, tävling, med mera. Tiden går betydligt snabbare då! 
I det tunga föret så hann jag bara 33,1 kilometer på 2,30 timmar. Så kan det vara ibland. Kändes ändå helt okej hela tiden. Jag har även träningsvärk i magen sedan gårdagens TRX-styrka, det gillar jag skarpt! Så efter dagens stakning blev det endast kettlebell, så sparar jag det andra TRX-passet till imorgon. Följande kettlebell-övningar kördes:
– 3 x 20 Goblet squats 
– 3 x 10 Snatch/arm
– 3 x 10 Utfallssteg/ben
– 3 x 20 Kettlebellsswing
Nu väntar en lugn och skön kväll i ensam majestät. Imorgon stänger vi träningsveckan med stakintervaller. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe