Bilstyling

 

Tjenare mina kära bloggläsare.
Ett område i livet som jag gillar men som många kanske inte vet om är: bilar och stylade bilar. Det är väl förvisso ingenting som jag pratar speciellt ofta om och det ska ju inte vara överdrivet stylade bilar. Utan dom ska hålla en ”clean” nivå utan större utsvävningar. 
Mitt favoritmärke när det kommer till ”vanliga” bilar är Mercedes Benz. Jag äger själv en C-klass från 2009 med AMG-paket. När det kommer till bilar i ett lite mer premium-segment så är det Porsche som är en stor favorit för mig och jag har sagt att jag någon gång i livet ska köpa en egen Porsche. 
När det kommer till styling är det som sagt stilrena och enkla enfärgade lackeringar, givetvis med xenonljus, men inte en massa andra diodlampor, utan som sagt stilrent. Har man inte xenon-ljus original på sin bil så är det nog det första jag skulle fixa till bilen och det kan man bland annat köpa online. Andra stylingprodukter som kanske gör den största skillnaden är snygga fälgar. Har man fula fälgar på en fin bil så kan ju det förstöra hela intrycket och vice versa. Så här gäller det ju att man tänker till och hittar ett par fälgar som både passar bilen och även din plånbok.
Jag ska köpa en nyare Mercedes någon gån under detta året är planen och då ska jag givetvis se till att den är stylad efter mina önskemål!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe