Borderline-fredag

Hoj!
Igår var jag ju lite nedåt. Men idag är det bättre igen. Skönt. Livet går upp och det går ned, trots att det egentligen inte alls hänt något. Bara att försöka påminna sig om det. Jag är ju en mästare på att googla, allt ifrån sjukdomar (fysiska som psykiska), ekonomiska nyheter, sport och så vidare. Igår så googlade jag till mig en ny sjukdom uppepå mina tidigare cancerdomar, nämligen; borderline. Tyckte mycket av det stämmer in på mig. Så nu har jag det också. Börjar få ett gediget CV när det kommer till självutnämnda sjukdomar. 
Planen idag är jobb och ett kortare skatepass uppe i Bergebo. Vi kämpar vidare. 
http://www.adamsteen.se/
Previous articleÖvertids-skate
Next articleNya skejterier

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

2 COMMENTS

  1. Bra inlägg! Ibland undrar jag varför jag envisas med att läsa en skidåkares blogg. Men då dyker det upp ett guldkorn som lyfter den från träningstimmar och medelpuls, och då förstår jag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe