Borderline-fredag

Hoj!
Igår var jag ju lite nedåt. Men idag är det bättre igen. Skönt. Livet går upp och det går ned, trots att det egentligen inte alls hänt något. Bara att försöka påminna sig om det. Jag är ju en mästare på att googla, allt ifrån sjukdomar (fysiska som psykiska), ekonomiska nyheter, sport och så vidare. Igår så googlade jag till mig en ny sjukdom uppepå mina tidigare cancerdomar, nämligen; borderline. Tyckte mycket av det stämmer in på mig. Så nu har jag det också. Börjar få ett gediget CV när det kommer till självutnämnda sjukdomar. 
Planen idag är jobb och ett kortare skatepass uppe i Bergebo. Vi kämpar vidare. 
http://www.adamsteen.se/
Previous articleÖvertids-skate
Next articleNya skejterier

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

2 COMMENTS

  1. Bra inlägg! Ibland undrar jag varför jag envisas med att läsa en skidåkares blogg. Men då dyker det upp ett guldkorn som lyfter den från träningstimmar och medelpuls, och då förstår jag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe