Joggat ur Vasaloppet

Hejsan!
Nu på eftermiddagen så kom farmor förbi och lekte med Alfons, då passade jag på att knyta på mig mina Hoka Speedgoat och begav mig ut på en löptur. 
Den enda planen jag hade med turen var att jag skulle kolla statusen på skidspåren i Bergebo. Så jag tog mig över Dalälven, sprang via Medväga, den långa uppförsbacken till utkiksplatsen och vidare till Bergebo. Stundtals väldigt isigt på sina ställen, så det blev en del trippande i gångfart. Jag kunde även  konstatera att Igeltjärnsvägen i princip bara bestod av en isgata, samt att konstsnöspåret såg riktigt fint ut! På hemvägen sprang jag över Domnarvet, längs med Dalälven och hem. 
En skön och lugn tur, precis vad jag behövde. Benen kändes lite småtrötta mot slutet, men det var längesedan jag sprang också, så det är väl inte alltför konstigt. Fick ihop 90 minuter och 16,6 kilometer. 
Tack för idag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe