Ballar ur.

Att börja med rullskidor såhär tidigt är egentligen oförlåtligt, så jag ber om ursäkt för alla personer som nu känner sig kränkta av mitt oerhört respektlösa beteende. Förlåt. 
Jag kände igår att skidåkningen på Lugnet var jag klar med, det var inte så skoj att vända, hoppa över bara fläckar och så vidare. Dessutom har jag ju i princip bara kört skate den senaste tiden. Så idag valde jag att plocka fram mina rullskidor, Swenor IV blev det. 
Alfons blev hämtad i förmiddags, därifrån tills jag stod på rullskidorna var närmast en ocean av tid. Startsträckan var oändlig. Jag städade, tvättade och gjorde allting för att dra ut på eländet. Sjukt hur man är egentligen. Jag körde också ett TRX-pass innan jag kom ut. 
Väl ute på rullskidorna så kändes det bra! Det var skoj att åka och kroppen kändes helt okej. Så hela passet var i princip ren njutning, den såg jag verkligen inte komma. Tog en runda via: Norr Ambserg, Vallmora, riksväg 293 nästan till Falun, vände & åkte hem via Bomsarvet och Bullerforsen. Nästan helt förskräckt av att det kändes så pass skoj som det gjorde. Det lovar ändå gott till kommande månader med ett ganska stort antal mil och timmar som lär läggas på detta träningsredskap. 
Passet blev 2,35 timmar och 42,3 kilometer. Detta innebär att jag nu har 10,5 timmar kvar till målet på 710. Imorgon blir det två timmar på balkongen. Därefter har jag tänkt vila i två dagar och vara med Alfons. Jag hinner få ihop resterande timmar onsdag-söndag nästa vecka när jag är ensam igen. 
Jag kommer garanterat vid flera tillfällen framöver ta upp träningen och planen för kommande år. Tidigare har jag varit inne på att köra kring 700 timmar även nästa år. Men har nu börjat tveka lite. Just nu känner jag att jag istället vill köra lite mindre igen, vara mer pigg, få till bra pass och försöka träna på det jag behöver träna på för att bli en bättre långloppsåkare. Dock så tänker jag nog ändå köra på hårt under sommaren när jag är ledig. Nåväl, vi får se längre fram, jag hinner ändra mig igen. 
Ha en fin påskafton!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe