Fin löptur i skogen

Hej på er!
Jag är just hemkommen från en fin löptur. Idag så sprang jag på gamla fina favoritstigar över Tjärnaberget och Muskboberget. Kul att vara tillbaka där igen! Det var perfekt löparväder idag med solsken och cirka 8-9 plusgrader. Inte alltför blött, mer än i de vanliga blöthålen och på sina ställen så låg det små snöfläckar kvar än. 
Det blev en bra tur på 21,2 kilometer och två timmar. De första två kilometerna och de sista tre var asfalt, med ett tempo kring 4,30 min/km. Resterande del var ganska brötig stig och tuff kupering. Benen har väl haft bättre dagar, men jag ska nog komma igång i sinom tid. Trots den långa vilan så var det inga större problem att springa på, det var glädjande. Jag trodde det skulle vara kämpigare. Skönt ändå på många plan att vara igång igen. 
Vi hörs imorgon! 
http://www.adamsteen.se/
Previous articleStakning på rull
Next articleStakintervaller i block

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe