Nytt kombopass

1: 35 min – 6,4 km löpning 

2: 80 min – 19 km skate

3: 35 min – 6,9 km löpning 
Ovan har ni dagens träningspass. Två olika vägar dit och hem, för omväxlingens skull. Löpningen kändes inte bedrövligt, men nära på. Lägg där till en lätt väggning under hemvägen. Som känslan är nu så kommer det ta lång tid att komma i brukbar löpform, men det får bli ett senare bekymmer, träna klar timmarna och sedan vila satan är målet nu. Sliter på så många plan just nu så ni kan aldrig tro. Men jag är fast besluten att slutföra uppgiften. Sprang i mina Hoka Speedgoat och de stackarna gjorde allt för att jag skulle ta mig fram på bästa sätt. När inte ens det lyckas så vet man att man är i usel löpform. 
Skidåkningen var fin idag, i nypreparerade spår. Väldigt uppskattat! Hade tur och slapp se en enda person också, skönt. Men givetvis hade någon gått och/eller sprungit + cyklat mitt i spåret så att det var djupa gropar i. Sånt är ändå uppfriskande.. Det kommer dock inte vara åkbart många timmar (dagar) till där i Bergebo. Så frågan är om jag ändå blir tvungen att ta fram de satans rullskidorna, men det tar emot något fruktansvärt ska jag erkänna.. 
Nu ligger jag utslagen i soffan och ska försöka titta på något på TV. 
Hörs imorgon! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

2 COMMENTS

  1. Du funderar inte på en vända till Sälenfjällen? Då lär ju timmarna ramla in nästan helt smärtfritt.

  2. Tanken har slagit mig och visst är det så. Men jag orkar inte åka iväg någonstans nu, så jag får gilla läget bara och göra det bästa av situationen 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe