Stakning på rull

Äntligen fick jag ta fram mina rullskidor igen. Som jag längtat. Försöker jag mig på denna inställning tillräckligt länge så kanske det blir en sanning. Vi kan ju alltid hoppas. Så farligt var det dock inte, lite motvind och ett långt grusparti mellan Norr Amsberg och Brusala var det enda negativa. För övrigt så var det klart överkomligt. 
Dagen till ära så åkte jag på mina Swenor 4 och rundan såg ut såhär på kartbilden: 

En klassisk favoritrunda som nu delvis måste stryka på foten en tid tills dom gjort om vägen med grusavsnittet. Känner jag vägarbetare rätt så lär det nog ta några år. 

Det kändes väl inte direkt bra idag, men det kan jag inte heller begära efter min planerade vila och efter två tuffa träningsdagar som gett mig en fin träningsvärk. Fick ihop 2,05 timmar och 33,8 kilometer. Fint så!
http://www.adamsteen.se/
Previous article37.9
Next articleFin löptur i skogen

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe