43 kilometer stakning i konstant motvind

Ute och vinglar i min nya Craftjacka, samt ett par nya 2XU-tights
Hej på er. 
Idag var allt sig likt igen med motvind hela vägen. Skönt ändå, då jag ogillar förändringar nästan lika mycket som jag skyr motvind. Så det blir väl ett nollsummespel där. Här är rundan jag åkte idag:

Okej, jag ljög lite när jag sa att jag bara hade motvind. Ser ni den gröna cirkeln? Där hade jag faktiskt medvind i säkert 300 meter. Blev så till mig att jag nästan körde ner i diket under den minuten jag fick njuta av vinden i ryggen. 
Det kändes helt okej i kroppen idag, så jag borde vara på väg tillbaka till okej form igen efter min sköna viloperiod. Åkte och försökte tänka på tekniken mest hela tiden. Framförallt att komma upp med höften i början av varje stavtag, att böja i höften och att ha handtagen nära ansiktet vid nedsättningen av staven. 
Stakning för hela slanten gällde idag, på mina Swenor 4. 2,30 h och 43 kilometer. En fin tur. 
http://www.adamsteen.se/
Previous articleFortsatta sjukligheter
Next articleTryckeri

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe