Det är över.

Yes! 
Dåligt humör igår, trött idag och nu inte pigg för träning. Sålde av det jag skrev i tidigare inlägget, såklart har allt ”rasat” uppåt. Jag tror dock att det inte är läge att ropa hej än, kan bli en fortsatt skakig resa, volatil ”varannandagsbörs” och så vidare. Nu har jag i all fall tagit ner lite risk genom att helt vara utan belåning på värdepapperen. Det har varit en riktigt fin resa under det senaste året. Anledningen till att jag blivit lite mer försiktigt nu är att jag tänkt köpa en nyare bil i år. Återigen är planen en Mercedes C-klass, kombi, men en 2014-2017, istället för den 2009 jag har. Någon som är sugen att köpa den?  
Som bekant så ska man ju helst inte ha pengar på börsen som ska användas i närtid. Det är mest av den anledningen som jag blivit lite mer oroad. Jag kommer annars försöka ligga så mycket investerad som möjligt, nästan alltid. Det sägs ju vara bäst. Jag är ingen expert, långt ifrån. Många på twitter gnäller ju på investerare som aldrig varit med om riktiga nedgångar och som tror dom kan något när dom investerar i Evo, Embracer och andra ”finanstwitter-älsklingar”. Dom har säkert rätt. Men faktum kvarstår ju att bolagen levererar. Sen får man ju inte bli helt förblindad, utan det gäller att försöka se klarsynt. Något som är lättare sagt än gjort. Nu ska inte detta bli någon finansblogg. Ville bara delge mina tankar och skriva av mig lite. Det har nämligen dykt upp ett nytt, mer akut problem…
Jag kände under dagen idag att jag inte var redo för någon träning, det var inte det mentala som spökade. Började bli snorig i näsan och känna av halsen. Så nu sitter jag här, ensam i min lägenhet och tycker synd om mig själv. Jag gav upp på livet helt, smällde i mig närmast ett kilo godis, som substitut för stakintervaller på rullskidorna  Så att nu framöver kunna resa mig upp ur dessa spillror och åter komma i form, det kommer krävas en insats av sällan skådat slag! Men det kommer gå, det vet jag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

6 COMMENTS

  1. Hej! Är tanken att casha bilen eller ta lån och investera resterande pengar? Vet att det finns vissa som förespråkar att inte binda upp för mycket kapital nu när räntorna är låga

  2. Nu kommer vingelpelle med nya gubbråd igen, plockade ut en MB 300 GLC 300 DE för två månader sen. Bästa bilen nånsin och jag har haft många. Man åker i stort sett gratis på hybrid batteriet. Femhundra mil och snittförbrukning 0,2. Tror att denna är enda hybriden med diesel, spring och köp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe