Lägger mig på spåret ett tag.

Känslan nu, som den ”drama queen” jag är

Ej råd att åka bil, då får man cykla istället. 

En vanlig dag på börsen. Då har inte dagens ras börjat än. Det kommer ta alla rekord. Vill ni mig något så nås jag på Swish: 076-1664997
Hej på er. 
Ja, det dåliga sentimentet fortsätter. Dålig sömn inatt, vilket kan ha sin bidragande orsak till det dåliga humöret. Vissa nätter kan jag bara inte somna, ännu värre när Alfons är hos mig, då ligger jag bara och väntar på att han ska komma in, vilket gör att jag inte kan slappna av. Vaknar sen upp på morgonen och går igenom alla nattsvarta rubriker kring gårdagens stängningar på börsen, nattens rörelser och så vidare. Det får mig att bara vilja stoppa en pistol i munnen och trycka av. Men sen kommer jag ju på att jag har ett jobb som inbringar 12 tusen i månaden efter skatt, då blir det annat ljud i skällan och jag studsar upp. Nej, nu är jag less på det mesta igen och har ingen livsglädje. 
Tänkte fortsätta min fasta igår över 70 timmar, men jag blev för svag mentalt och åt istället. Så även på det planet har jag förlorat och lär bli tjock som en jävla badboll inom kort. Ingen träning sen i torsdags heller, så idag måste jag på något sätt försöka ta mig ut på balkongen för ett nytt uppstartspass. För vilken gång i ordningen undrar vi alla? Halkar efter som fan med träningen, det är ett som är säkert också. Så jag hör nu till den lilla procentandel av befolkningen som knappt har råd med kläder och mat, jag har snart en BMI-siffra över 100 och jag är totalt otränad. Vad blir nästa smäll?! För inte kan det stoppa här inte. 
Som sagt, vill ni mig något så finns jag på Swish: 076-1664997 och jag anträffas liggande på närmaste tågspår. Tut tut, konkurståget går. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

8 COMMENTS

  1. Har du 12000 efter skatt? Jobbar du inte heltid? Vad har du för bruttolön?

    Bör inte vara svårt att hitta ett arbete som betalar sig bättre…

  2. 12488 kronor på 80% efter skatt. 22300 i brutto. Nu har jag inte ens ett jobb om du läser det senaste. Fy fan. Man har varit en hora i fyra år åt den där äckliga sosse-kommunen.

  3. Aj, tung förlust i Embracer… Hur har du byggt upp aktiekapitalet? På vanlig knegarlön? Med tanke på förlusten i Embracer så är det några kaniner ändå 🙂 Så det är starkt jobbat 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe