32-18-10

Hej på er.

Rubriken skvallrar om längden på dagens intervaller, i minuter bör tilläggas.

Jag ville köra intervallerna på lite annorlunda ställen idag, så jag värmde upp till Ornäs där jag startade den första intervallen:

32 minuter, från Ornäs, via Aspeboda till cykelbanan på 293:an, vänster mot Borlänge och upp på toppen efter Smedsbo. Tanken var 30 minuter, men jag ville komma upp på toppen. Därför blev det denna udda siffra, som jag sedan på nästa intervall betalade tillbaka till mig med två minuter kortare intervalltid än planerat. Siffror: 12,44 kilometer, 155 höjdmeter, 99 fallmeter, 23,3 km/h snittfart, 236 snittwatt/normaliserad, 175 snittpuls, 184 maxpuls. Galet hög puls idag, men det var 53 timmar sedan senaste träningen, antar att det var det.

Intervall två startade i Smedsbo och gick via cykelbanan nästan hela vägen till Falun. På den första intervallen hade jag rak motvind, på denna sidvind. Den senare upplevdes betydligt värre och känslan var att jag nästan stod still, vilket siffrorna skvallrar om: 18 minuter, 6,64 kilometer, 100 höjdmeter, 74 fallmeter, 22,1 km/h snittfart, 217 normaliserad watt, 174 snittpuls, 182 maxpuls.

Intervall tre startade en bit på hemvägen från Falun och gick i mål strax innan Smedsbo. Mycket nedför och skapligt bra vind: 10 minuter, 4,58 kilometer, 33 höjdmeter, 82 fallmeter, 27,4 km/h snittfart, 208 normaliserad watt, 168 snittpuls, 177 maxpuls.

Passet kördes på Elpex 3:or. Kroppen kändes ganska bra och jag fick ihop 2,30 h, samt 51,6 kilometer.

Previous articleFemmilarna haglar in!
Next articleSju tuffa mil

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe