Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa.

Ytterligare ett pass är avklarat. De senaste dagarna har det varit kämpigt att komma iväg ut på träning. Hade det bara varit idrottandet som känts kämpigt, medan allt annat känts bra så hade jag varit orolig. Nu är det väl mest den här omställningen jag står inför som jag antar spökar. Har varit lite mer fundersam igen de senaste dagarna, tyckt jag inte gör något vettigt i livet och så vidare. Men ni som känner mig vet ju att jag har såna här perioder emellanåt. Det viktiga då är ju att bara kämpa vidare och försöka övertyga mig om att det vänder.

Annat att försöka fortsätta bli bättre på är att komma i säng tidigare och framförallt gå upp tidigare. Utan dessa rutiner så blir jag lite extra stressad då jag blir så sen med allt varje dag. Så bättre rutiner Adam, skärpning nu.

Passet idag blev först lite TRX för bålen och sen en ny stakfest. Hade först en plan om att testa jogga efter stakningen, men jag bestämde mig under passets gång för att endast köra stakning idag, imorgon och måndag. Så får jag sen efter tisdagens vilodag försöka springa. Det är inte ens säkert att jag har problem med hälsenan. Kanske jag inbillar mig. Det visar sig framåt.

Jag tror ändå att min form har blivit lite bättre nu, åtminstone om vi jämför med någon vecka tillbaka. Att sen endast staka och köra en del hårda pass gör mig ju såklart sliten och trött. Passet idag kändes ändå helt okej.

Jag körde på Swenor 4 denna gång och åkte en runda som såg ut såhär:

Det blev totalt 2,50 h och 50,7 kilometer.

Tack för idag!

 

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe