Årets längsta stakpass!

Tjenare!

Nu mina vänner så har jag bockat av årets första rullskidpass runt Runn! Väderprognosen hotade med regn, så jag hade tröja på mig till en början, men den rök efter en timme när solen så sakta kröp fram.

Idag hade jag mina Elpexfyror med nästan helt nya hjul. Kände mig lite öm i musklerna till en början, mest på grund av gårdagens intervaller. Men ganska snabbt kom jag in i en fin lunk. Var ganska förskonad från vindar idag, så farten blev jämn passet igenom.

På kartan så ser vändan ut såhär:

Runn
Runn och Vikasjön runt

Under passet så blev det bara tre korta stopp, ett för att ta av mig tröjan, ett för att fota/filma och ett för att ändra podcast. Jag drack en liter sportdryck under vägen, det var det enda som intogs. Det känns som att hårdheten och orken i kroppen börjar smyga sig tillbaka igen, efter att ha varit höljd i dunkel en längre tid. Ingen är mer tacksam än jag över det.

Det var också skönt att jag bestämde mig för att komma iväg i tid idag, så klockan 09,15 drog jag iväg. Det ger mig ett större lugn resten av dagen.

Stakning rullskidor
På väg in i Vika

Passets siffror blev: 4,00,01 timmar, 73,54 kilometer (målet var över 70 på fyra h), 575 höjd-/fallmeter, 170 normaliserad watt, 18,4 km/h snittfart. Jag höll mig i den högre delen av AI med 139 i snittpuls idag. Kul att det funkade att åka med lite högre i puls idag.

Efter stakningen så körde jag TRX-pass nummer 2 också, för att aktivera bålen.

Previous article15 x 4 minuter
Next articleMidsommarintervaller!

Related Articles

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

Testade av axeln med en liten staktur

Godkväll kamrater! Jag förstår att ni hela eftermiddagen och kvällen suttit som på nålar, samtidigt som ni tryckt F5 på denna sidan i hopp om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe