Bra start på veckan!

Allt i sin ordning med 2XU-tights och barkaka!

 

Tjo!

 

Bra start på veckan med ett tre timmar långt stakpass på Swenor 4. I och med dagens 54,4 kilometer så har jag nu stakat 300 kilometer på de sex senaste dagarna. Inte kattpiss det heller. Det trodde jag inte för någon vecka sedan när jag knappt orkade ta mig igenom ett tretimmarspass utan att vägga.

Såhär såg rutten ut idag:

Först några svängar i Skräddarbacken för lite höjdmeter och därefter mer flack åkning via Torsång och Dalsjö. Kroppen svarade rätt bra idag och det kändes fint! Kul det åtminstone. Men humöret börjar ge vika nu när återigen mina Embracer-aktier gör djupdykningar till marinergraven. Piss. Läs mer på addesteek.se.

Vi hörs!

Previous articleGlasväggar
Next article15 x 4 minuter

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe