En femmil stakning i fint sällskap

Godkväll.

Tre tappra herrar var idag ute och bröt sig längs vägarna i Borlänge. Jag tänkte att det kunde vara skönt med sällskap för en gångs skull, så jag bjöd in både Måns Sunesson och Johan Öhrn. Båda tackade till min stora glädje ja! Kanonfint väder och trevligt sällskap, vad mer kan man begära? En något bättre känsla i kroppen kanske. Känner mig fortfarande inte riktigt i slag. Men så kan det väl vara, jag hänger inte läpp för det.

Jag använde som vanligt mina Swenor 4, Måns hade ett par Elpex 4-3 som rullade lite tyngre än mina ganska utslitna fyror och Öhrnen hade ett par tvåor. Detta är en bra grej med just rullskidor, att man kan välja olika rullmotstånd, för att alla ska få liknande träning. Jag kan inte komma på något annat träningsredskap med liknande möjligheter.

Rundan idag gick bort över Lindan, Spraxkya, Romme alpin och tillbaka över Lindan igen. Alltså ute på de öppna landskapen där det ofta blåser halvstorm, idag var inget undantag. Vi hade dock medvind stundtals och det är inget jag tar för givet längre.

Skrapade ihop tre timmar och precis över 50 kilometer. Bra pass ändå!

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe