Femmilarna haglar in!

Hejsan!

Jag är just hemkommen från min första dos av Covid-vaccin. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om det, men jag föll för grupptrycket och gjorde det ändå. Jag är mest orolig för att bli dålig av det och tvingas missa någon dag med träning. Men det ska nog gå bra.

I förmiddags så blev det en ny vända på rullskidorna, denna gång med mina Elpex 4. Måste byta bakhjul på mina Swenor också, så jag har två uppsättningar med fyror. Dom rullar ganska likt skulle jag säga, i alla fall av de som satt på nu. De nya kanske rullar tyngre.

När jag stack iväg idag så kändes det så brutalt dåligt att jag knappt trodde jag skulle klara av att ta mig igenom passet. Allting värkte, dålig balans, svag, seg, stavarna slant hela tiden och humöret var allt annat än gott. Intalade mig själv att det skulle släppa och styrde kosan mot Skräddarbacken. Det blev några vändor omkring bostadsområdena där, innan jag åkte vidare mot Lindan för mer flack åkning.

Efter cirka 1,30 h så började jag känna mig normal igen och det gick allt lättare. Rutten fortsatte över Torsång, Ornäs, Dalsjö och Domnarvet. På slutet så kändes det ganska bra igen och det svarade när jag stakade. Skönt.

Jag fick i alla fall ihop 51,3 kilometer och tre timmar att sätta in på träningsbanken. Bra jobbat ändå!

Previous articleFörsta löppasset på länge!
Next article32-18-10

Related Articles

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

Testade av axeln med en liten staktur

Godkväll kamrater! Jag förstår att ni hela eftermiddagen och kvällen suttit som på nålar, samtidigt som ni tryckt F5 på denna sidan i hopp om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe