Midsommarintervaller!

Hejsan och glad midsommar på er!

Är det något man inte kan ta för givet här i Sverige så är det finväder. När jag drog ut på intervallerna så var det varmt och strålande sol. Med tio minuter kvar av passet så började det tokregna, ridå.. Men jag fick i alla fall lite sol, det får man vara nöjd med i detta pissland rent vädermässigt.

Glad under uppvärmningen

Jag har gasat på lite mer med träningen fram till nu denna vecka, trots att det skulle vara en lugnare sådan, det är för att få en lättare avslutning på dito. Idag var planen 2,30 timmar totalt och intervaller av kortare karaktär. Jag började med en längre uppvärmning för att komma igång, vilket behövdes idag då jag var sliten sen igår. Så uppvärmningen blev en timme runt i Borlänge, med avslutning i Skräddarbacken. Därefter blev det intervaller som följer:

  • 5 x 90″ – 30″
  • 10 x 45″ – 15″
  • 10 x 40″ – 20″
  • 13 x 30″ – 15″

Intervallerna körde jag kring åkrarna vid Lindan, lyckligtvis var det ganska så snälla vindar idag. Som vanligt hittills i år så blev intervallerna på Elpex 3 och dagen till ära så hade jag nyslipade stavspetsar. Då jag stakat rejält hittills i veckan så var det svårt att komma upp bra i puls, men i övrigt så kändes det helt okej.

Pissblöt och mindre nöjd efter passet

Jag fick ihop mina planerade 2,30 timmar och på den stunden hann jag 47 kilometer. På de tre senaste dagarna har jag nu stakat nio timmar och 172,8 kilometer. Det ska bli skönt med vila imorgon!

Related Articles

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

Testade av axeln med en liten staktur

Godkväll kamrater! Jag förstår att ni hela eftermiddagen och kvällen suttit som på nålar, samtidigt som ni tryckt F5 på denna sidan i hopp om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe