Resa och parkering

Hej kamrater!

Jag har genom åren varit iväg på en del resor, solsemestrar och så vidare. De flesta av mina resor har varit i samband med träningsläger och tävlingar. På dessa resor har jag alltid haft med mig mycket packning, vilket inneburit att jag oftast behövt ta egen bil för att få med mig allt såsom cyklar, skidor, kläder, stavar och så vidare. Egen bil innebär ju då allt som oftast att jag behöver ha en parkering för bilen, vilket inte alltid varit det enklaste, utan inneburit en massa extra planering och även pengar.
Men nu finns Skavsta parkering, vilket underlättar dessa bekymmer en hel del. Det är så pass billigt som 20 kronor per dygn. Dessutom finns det möjlighet till transfer mellan parkeringen och själva flygplatsen, bokar man en transfer så får man även rabatt på 50 kronor på parkeringen för upp till åtta dygn.
Hade dessa möjligheter funnits de gånger jag flugit till Mallorca från Skavsta så hade det underlättat en hel del och besparat mig mycket pengar. Väldigt bra att veta detta till kommande resor ner till värmen känner jag! Nu tror jag faktiskt att det kommer vara lite lättare för mig att ta tag i det här med resande igen, för jag ska vara ärlig med det att just den här parkeringsbiten har varit en liten faktor som jag haft i åtanke.

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe