Skierg-festivalen

Skierg

Tja!

Nya dårskaper ute på balkongen. Idag var det dock väldigt skönt att sticka ut, då det började spöregna just som jag började mitt pass vid min Skierg. Det var ingen toppenkänsla idag och inga bra tider heller. Men jag kom upp skapligt i puls och jag tycker ändå att jag drog med kontroll.

Uppvärmningen och nedvarvningen var precis som alltid (nästan) fem minuter vardera i sub 2,00-tempo. Därefter blev det tre stycken block om tio minuter, med två minuter vila mellan blocken: 90″ – 30″ + 70″ – 20″ + 40″ – 20″, här följer tiderna:

 

Ergzone

Som ni ser inga bra tider, men ändå hög puls. Vi kan fortsatt konstatera att jag har en bra bit kvar till god form.

Efter festen ute vid skiergen så gick jag in och körde lite gluteusaktivering:

100 Utfallssteg till step up, med kettlebell

100 Frog pumps

100 Hip thruster med kettlebell

100 Clam shell

100 Psoas march

Tack för idag!

Previous article40 min löpband och ny domän
Next articleAddesteek.se

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe