36,5 kilometer löpning

Tjena!

Idag har jag sprungit en väldigt fin runda på stigar, grusvägar och asfalt. Ni vet ju min fobi för ormar och att springa i skogen när det är soligt. Så det fick bli en liten kompromiss med mindre skog och mer vägar.

Jag började med att springa upp en bit på Tjärnaberget för lite skog och stigning. Vidare så sprang jag till Skräddarbacken och ett varv baklänges på elljusspåret. Turen fortsatte sedan förbi Dammyran, den långa stigningen följt av den långa utförslöpan ner mot Länsanvägen.

Någonstans strax innan Länsan hade jag varit ute halvvägs i tid. Härifrån väntade ett lång avsnitt med grusväg och sedan asfalt när jag passerade Lennheden och Pusselbo.

Med dryga halvtimmen kvar så sprang jag slutdelen av Mellstas 7,5-spår och sedan hemåt med lite småskarvar för att få ihop mina tre timmar.

Träningsårets längsta löppass på tre timmar och 36,5 kilometer. Kände inte alltför mycket i benen och jag blev inte alls lika trött som det senaste löppasset i benen. Det kanske finns hopp ändå!

De senaste veckorna har träningen blivit som i block med först tre dagar stakning och därefter tre dagar med mer fokus på ben. Det kanske inte är så dumt med det. Kul med lite nytt åtminstone.

Jag sprang med mina Hoka Clifton 7 idag, funkade toppen. Dock har jag sprungit så lite i år att jag får blåsor här och var på fötterna. Men med några fler pass så är nog fötterna härdade.

Imorgon väntar vilodag!

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe