4,10 h cykling

Tjena!

Ytterligare en träningsvecka är avhandlad. Idag fick jag både sällskap och en fin cykeltur, trevligt! Med på dagens vända var Simon Andersson, Fredrik Andrée och Gabriel Thorn.

Jag höll på ramla av cykeln från chocken när jag från Borlänge och på väg till Falun för att möta de andra hade en riktigt fin vind i ryggen. Det är inget jag är bortskämd med, det vet ju ni. När vi sedan möttes på cykelbanan och jag vände så blev det dock annat än medvind. Personligen var jag inte så störd av vinden idag, det är mest när jag är själv, men till och med Simon kommenterade att han tyckte det var lite irriterande, då vet man att det blåser.

Då jag är barnsligt förtjust i Leksand så blev det åter en vända dit över Valsan, Rexbo och Insjön. Denna gång utan fikastopp. Från Leksand så testade vi en för oss ny väg till Djura. Vi tog vägen mot Dala-Järna en bit ut ur Leksand och sedan vänster in över Norr och Söder Rälta. Helt okej väg, men inte lika trevlig som den över Häradsbygden.

Efter Djura så åkte vi Djurås, över Dalälven och mot Borlänge. I Borlänge så hade jag endast tre timmar på klockan, så jag fick vackert hänga med gänget tillbaka till Falun, innan jag sedan kunde vända hemåt igen.

Kände mig stark idag faktiskt, drack bara en flaska vatten under hela turen dessutom. Totalt fick jag ihop 4,10 timmar och 129,3 kilometer enligt min Garmin. Veckan landade på 17,40 timmar och 354 kilometer, stabilt!

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe