6 x 10 minuter stakintervaller

 

Godkväll!

 

Efter en heldag med Alfons så var det mot kvällningen dags för det första träningspasset igen, efter cirka 50 timmars vila från det senaste passet i måndags.

Jag hade slipat stavspetsarna riktigt noga, valde återigen mina Elpex 3 och höll till på vägen mellan Pusselbo och Mockfjärd. Fin väg säger jag återigen, även om den nyligen blivit lagad med löst grus och tjära, det hade dock härdat ihop bra idag och inga problem att åka över. Dessutom så har jag båda gångerna jag åkt där haft motvind bort och varit säker på medvind hemåt, men i samma ögonblick som jag vände gjorde så även vinden. Men det är nog snarare kastvindar och sidvind som gör att allt känns tungt.

Passet blev 30 minuter lugn åkning och därefter 6 x 10 minuter, med 2,5 minuter lugn åkning mellan varje. Jag körde fyra intervaller bortåt och två hemåt. På dessa 60 minuter kom jag 24,19 kilometer, plockade 186 meter och tappade 181. Perfekt träning för att få lite fart på flacken! Jag var lite nervös om handleden skulle hålla, men det gjorde den, peppar peppar.

Samlade ihop 51,7 kilometer och 2,30 h. Fint träningspass!

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe