71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er!

Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem), handlat nya sängkläder och så vidare. Sängkläderna var dags för nya då det började gå hål i ena örngottet, samt då dom inte luktade gott efter tvätt.

Rullskidåkningen blev återigen stakning och ett varv runt Runn + Vikasjön. Idag tog jag mina Elpex 4:or. Jag kan faktiskt inte bestämma mig för vilka som går tyngst av mina 4:or av Elpex eller Swenor. Dels beror det ju på årgången, så det är svårt att generalisera. Men jag inbillar mig att de jag har rullar olika kontra varandra i olika temperaturer. Nåväl, kul med omväxling.

Stakningen tog fyra timmar och på den tiden hann jag avverka fina 71,6 kilometer. Det är fint att åka runt Runn och man vet liksom vad man får. Här är det över sju mil och det gäller att stå på en aning för att hinna hem på fyra timmar.

Kändes riktigt lätt till en början idag, men den sista timmen blev jag lite krokig faktiskt. Kanske på grund av att jag endast drack vatten och inte stannade en enda sekund.

Efter nyss nämnda stakning så blev det lite styrka med min 20 kilo tunga kettlebell:

100 Marklyft

100 Kettlebellsswing

100 Goblet squat med press

100 Rodd

100 Hip thrusters

Glädjande nog så gick allt detta också bra att köra och jag kände inget i axeln. Jag brukar köra snatch som sista övning, men den vågar jag mig inte på ännu.

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe