Ett varv runt Runn

Hallå där!

Det har tränats även idag, var så säkra.

Kom iväg i skaplig tid för att vara mig och när jag inte bestämt med någon annan. 09,49 startade resan runt Runn och Vikasjön. Dagen till ära med Elpexfyror på fötterna. Jag vet inte om det var jag eller rullskidorna, men det gick tungt idag. Det var nog jag som var sliten från tidigare träning helt enkelt.

Rullade min vana trogen förbi följande byar/ställen: Islingby – Torsång – Strand – Vika – Hosjö – Falun – 293:an – hem. Jag har inte riktigt lärt mig det här med- eller motsols som folk slänger sig med. Men något av dessa två var det.

Jag stannade en gång för att pinka i Vika efter 1,40 och ytterligare en gång i Falun vid 2,50 för att skifta skidor. I övrigt var jag på rull hela tiden. Perfekt med en vätskeblåsa och slang, så slipper jag stanna. Hade även med min extra halvliter softflask, så idag behövde jag inte gå torr.

Mina hälsenor har gjort ont från och till på slutet. Igår kom jag på att det troligen är från pjäxan. Så jag har nu modifierat den genom att ta bort en plastbit bak som trycker mot hälsenan och bytt den mot en bit sittunderlag. Får se om det blir bättre då.

Passet landade på 4,05 timmar och 71 kilometer. Denna vecka har jag även lite mer planerad styrka, så efteråt blev det TRX-pass nummer 1. Jag kör mer styrka varannan vecka och det jag har landat i nu är att köra fyra lite kortare pass. Varje sådant pass tar cirka 15-40 minuter och jag räknar 10 av dessa som träning i träningsdagboken. Så ni vet!

Ha en fin dag i solen!

Related Articles

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

Testade av axeln med en liten staktur

Godkväll kamrater! Jag förstår att ni hela eftermiddagen och kvällen suttit som på nålar, samtidigt som ni tryckt F5 på denna sidan i hopp om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe