Nästan fem mil löpning på två dagar


Hej!

Idag har jag och Alfons åkt till sommarstugan över dagen. Medan Alfons leker med farmor och farfar så passar jag på att träna.

Det blev ju löpning igår och även utan skadekänningar så brukar jag undvika att  springa två dagar i rad. Men nu fick det bli så trots allt. Trist att känna skavanker här och var. Jag försöker stävja bekymren med massagepistolen, foamroller, bandyboll och stretch.

Passet idag blev ett fint sådant med cirka 10 kilometer grusväg och 18 på stigar. Jag sprang från Sandvikens fäbodar via: Björnberget – Ljusbodarna- Sångberget – Sången. Stigen mellan Ljusbodarna och Sångberget var ny för mig, de andra har jag sprungit förr. Det finns ett stort och fint utbud med bra markerade stigar här i närheten, kul!

På fötterna hade jag mina Hoka Speedgoat 4, perfekta för ändamålet. Jag fick ihop 28,6 kilometer på 2,30 h. På två dagar har det blivit 48 kilometer, vilket kändes på slutet. Kroppen och benen kändes rätt skapliga i cirka två timmar, med en kvart kvar av passet dog jag rejält i benen och känslan var att jag knappt tog mig framåt. Inte så konstigt kanske med alldeles för lite löpträning i sommar.

Related Articles

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

Testade av axeln med en liten staktur

Godkväll kamrater! Jag förstår att ni hela eftermiddagen och kvällen suttit som på nålar, samtidigt som ni tryckt F5 på denna sidan i hopp om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe