Sju tuffa mil

Tja!

Idag har jag nog fått lite färg från det konstanta solskenet under passet. Jag har också fått bekänna färg av en ständig rejäl vind. Jag räknade ut att av passets 69,84 kilometer så var endast sex av dessa med vinden i ryggen. Så det var riktigt slitigt där ute idag.

Jag dribblade i morse med att försöka få i en vätskeblåsa i mitt vätskebälte, istället för den vanliga flaskan där. Men jag fick inte till det, så jag fick hålla till godo med en liter sportdryck. Det gick det med. Visserligen hade jag kunnat stanna någonstans om det hade krisat.

Vändan idag gick över Romme, Gustafs, Milsbo, Torsång och Ornäs. Det blev lite för kort vända, så nästan hemma fick jag skarva en liten extrasväng runt i krokarna här.

Igår fick jag äntligen tummen ur och bytte till nya bakhjul (fyror) på mina Swenor. Det i kombination med vinden satte nog sina spår. Men fyra timmar fick jag in på träningskontot i alla fall, snyggt!

Efter passet blev det också TRX-styrka. Så min bål och överkropp är ganska trött nu. Bara att kriga vidare!

Previous article32-18-10
Next articleStakintervaller igen!

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe