Sju tuffa mil

Tja!

Idag har jag nog fått lite färg från det konstanta solskenet under passet. Jag har också fått bekänna färg av en ständig rejäl vind. Jag räknade ut att av passets 69,84 kilometer så var endast sex av dessa med vinden i ryggen. Så det var riktigt slitigt där ute idag.

Jag dribblade i morse med att försöka få i en vätskeblåsa i mitt vätskebälte, istället för den vanliga flaskan där. Men jag fick inte till det, så jag fick hålla till godo med en liter sportdryck. Det gick det med. Visserligen hade jag kunnat stanna någonstans om det hade krisat.

Vändan idag gick över Romme, Gustafs, Milsbo, Torsång och Ornäs. Det blev lite för kort vända, så nästan hemma fick jag skarva en liten extrasväng runt i krokarna här.

Igår fick jag äntligen tummen ur och bytte till nya bakhjul (fyror) på mina Swenor. Det i kombination med vinden satte nog sina spår. Men fyra timmar fick jag in på träningskontot i alla fall, snyggt!

Efter passet blev det också TRX-styrka. Så min bål och överkropp är ganska trött nu. Bara att kriga vidare!

Previous article32-18-10
Next articleStakintervaller igen!

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe