Stakintervaller igen!

Som om jag inte fått nog av stakning och ni av att läsa om stakintervaller så var det dags idag igen.

Jag kör på med det numer invanda mönstret på Elpex 3:or. Det går att bli trött på dessa också, jag lovar!

 

Även idag ville jag åka på nya intervallvägar, vilket jag också gjorde. Det blev nämligen vägen mellan Pusselbo och Mockfjärd som fick bli dagens offer för batalj. En fin och böljande väg som fungerade alldeles ypperligt för ändamålet. Där kommer jag köra fler gånger!

Upplägget på intervallerna idag var: 10 x 5 minuter med 90 sekunder vila. Märkt av de tidigare passen i veckan så kändes det ändå helt okej. Snittet på alla intervaller blev 23,9 km/h. Kom upp i 173 i maxpuls, det var bra med tanken på den slitna kroppen.

Totalt blev dagens pass 2,30 h och 51,2 kilometer. Ett litet orosmoln är att jag nu känner av ovansidan av handleden/handryggen på högerhanden av allt stakande. Så nu får jag hoppas att det blir bättre snabbt. Det får nog bli cykling imorgon.

Efter rullskidåkningen så körde jag totalt 700 reps av olika gluteusövningar. Tog fint där det skulle!

Nu ska jag åka till sommarstugan för att fira min mamma som fyller år!

Previous articleSju tuffa mil
Next articleMagisk cykeltur!

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe