Testade av axeln med en liten staktur

Godkväll kamrater!

Jag förstår att ni hela eftermiddagen och kvällen suttit som på nålar, samtidigt som ni tryckt F5 på denna sidan i hopp om en uppdatering.

Tanken var att avvakta med stakning ett tag med tanke på axelfadäsen i lördags. Men att cykla i det utlovade regnet var inte alltför lockande, så jag valde att dra en chansning. Jag drog mig till minnes att vid förra axelluxationen så kunde jag träna ganska direkt och att just stakning var det som smärtade allra minst av skidväxlarna.

Efter att Alfons lämnats hos sin mamma i eftermiddags så handlade jag, städade lägenheten och fixade den sista tvätten. Sedan gav jag mig ut på mina Swenor 4 på en fin tur.

Rundan jag körde idag var: Ut till 293:an – Vallmora – Smedsbo – Aspeboda – Olsbacka – Källviken – Ingarvet – Stångtjärn- Ingarvet – 293:an hem. En lagom liten tur på 68,5 kilometer och fyra timmar. Såna småvändor kan man väl ändå begära att axeln håller för nu? Precis! Det gjorde den också. Kände vid ytterst få tillfällen av den. Så det var glädjande!

Jag har inte ätit sedan i måndags kväll heller. Fyra dagar med osunt leverne kräver en utrensning för mig. Så nu ska det bli gott med mat, cirka 45 timmar sedan senaste måltid.

Previous articleTruckar
Next article4 x 15’ löpbandsurblåsning

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe