Träningsårets snabbaste löpning

Tufft och svettigt på bandet idag
Tufft och svettigt på bandet idag

Uppvärmning och nedjogg utomhus mellan regnskurarna

Godkväll!

Planen för idag var först en cykeltur, men då det utlovades och sedan kom regn så ändrade jag om planerna häromdagen. Istället fick det bli löpbandsintervaller. Två dagar i rad med intervall alltså. Men tidigt pass och stakning igår, samt sent pass och löpning idag gjorde att jag kunde leverera även idag.

Dagen pass blev såhär:

Uppvärmning: 30 minuter och 6 kilometer ute. Hoka Clifton 7 på fötterna.

Intervaller: 10 x 3 minuter löpband @ 18,5 km/h (3,15 min/km), 0% lutning. 1 minut vila. Rincon på fötterna.

Gluteusaktivering: sju övningar, 100 reps vardera. Med kroppen, gummiband och kettlebell på vissa.

Nedjogg: 30 minuter och 6 kilometer.

Passet på bandet var det snabbaste jag sprungit på länge. Det kändes kan jag lova. Efter den sjätte intervallen var jag osäker på om jag skulle klara det, men jag samlade ihop mig, bet ihop och lyckades! Kom upp i hela 187 i puls idag, så det var inte någon tröskel! Kände inte heller några av mina skavanker i benen, vilket var glädjande! Mycket bra och givande pass.

Related Articles

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

Testade av axeln med en liten staktur

Godkväll kamrater! Jag förstår att ni hela eftermiddagen och kvällen suttit som på nålar, samtidigt som ni tryckt F5 på denna sidan i hopp om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe