Träningsårets snabbaste löpning

Tufft och svettigt på bandet idag
Tufft och svettigt på bandet idag

Uppvärmning och nedjogg utomhus mellan regnskurarna

Godkväll!

Planen för idag var först en cykeltur, men då det utlovades och sedan kom regn så ändrade jag om planerna häromdagen. Istället fick det bli löpbandsintervaller. Två dagar i rad med intervall alltså. Men tidigt pass och stakning igår, samt sent pass och löpning idag gjorde att jag kunde leverera även idag.

Dagen pass blev såhär:

Uppvärmning: 30 minuter och 6 kilometer ute. Hoka Clifton 7 på fötterna.

Intervaller: 10 x 3 minuter löpband @ 18,5 km/h (3,15 min/km), 0% lutning. 1 minut vila. Rincon på fötterna.

Gluteusaktivering: sju övningar, 100 reps vardera. Med kroppen, gummiband och kettlebell på vissa.

Nedjogg: 30 minuter och 6 kilometer.

Passet på bandet var det snabbaste jag sprungit på länge. Det kändes kan jag lova. Efter den sjätte intervallen var jag osäker på om jag skulle klara det, men jag samlade ihop mig, bet ihop och lyckades! Kom upp i hela 187 i puls idag, så det var inte någon tröskel! Kände inte heller några av mina skavanker i benen, vilket var glädjande! Mycket bra och givande pass.

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe